Joukkueet


PELIASU

Peliasun omavastuu on 30 €. Maksu joukkueen tilille toukokuun loppuun mennessä.

*************************************************************************************************************************************************************************************************

*KAUSIMAKSU 2015*

Jokaiselta pelaajalta kerätään kausimaksu 120 €. Maksun voi maksaa kerralla, kahdessa tai kolmessa erässä. Ensimmäinen erä tai koko maksu tulee suorittaa 20.4.2015 mennessä. Erämaksu vaihtoehdossa maksu kokonaisuudessaan pitää olla maksettuna 30.6.15 mennessä. Maksu tulee suorittaa joukkueen tilille: 474710-238020, FI2347471020038020. Laita viestikenttään pelaajan nimi.

 

********************************************************************

PELIPASSI PITÄÄ OLLA JOS HALUAA PELATA SARJAPELEJÄ

Jokaisella pelaajalla on oltava pelipassi ja vakuutus. Pelipassin voi maksaa palloliiton sivuilla http://www.palloliitto.fi/palloliitto/pelaajille.  ja sen yhteydessä voi hankkia edullisesti vakuutuksen, mikäli lapsella ei ole muuta vapaa-ajanvakuutusta.

*******************************************************************

*Lapuan Kesportista saa jalkapallovälineistä alennusta 30%.

*Seinäjoen SuperSport liikkessä on joukkueella oma sopimus. Kaupanteon yhteydessä kannattaa mainita, että joukkueella on sopimus niin saa urheiluvälineistä alennusta.Muistakaa ilmoittaa kassalla joko joukkueen numero 213 tai joukkueen nimi (Virkiä T03/04). Jokainen ostos kerryttää bonusta joukkeelle.