SJK Akatemia-Virkiä 3-0 (3-0)

18.06.2017

Virkiän miesten edustusjoukkue pelasi Kolmosen ottelun SJK Akatemiaa vastaan OmaSp Stadionilla perjantaina. Hyvin liikkuneet ja yhden kosketuksen syötöillä pelanneet Akatemialaiset ratkaisivat voiton itselleen jo ottelun alkuminuuteilla. Johto-osuman iski komeasti ex-virkiäläinen Roope Takala. 2-0 maalin jälleen hyvästä syötöstä teki viimekaudella Virkiässä harjoitellut Sami Viljanen. Kolmannen maalin mv Juho Kuivilan eteensä suistamasta pallosta ohjasi maaliin lapualainen Aatu Kujanpää. Toinen puoliaika oli lievästi jopa Virkiän hallinnassa. Akatemian maalilla Luis De Silva sai venyä muutamaan otteeseen aivan loistotorjuntoihin. Jussi Laapion kovan laukauksen aivan maaliviivalta sai pelastettua SJK:n liigajoukkueessakin esiintynyt Arttu Aromaa. Virkiä pelasi toisen jakson hyvin liikkuen ja syötöt kulkivat sekä saatiin hyvin haltuun. Heikki Mäkipernaa karkasi Akatemian puolustukselta, rajusti jalkoihin tullut Roope Takala sai tilanteesta onnekseen vain varoituksen. Virkiä pelaa seuraavan ottelun kotona keskuskentällä maanantaina klo 19.30. Otteluun on vapaa sisäänpääsy, jonka tarjoaa 110 vuotta täyttävä Lapuan Virkiä.